Защита от UV

Продължителното излагане на интензивна слънчева светлина уврежда не само кожата, но и очите. Това се дължи на ултравиолетовите лъчи (UVA, UVB,UVC), които са невидими за човешкото око. Част от тях се филтрират от озоновия слой в стратосферата, но с неговото изтъняване все повече се увеличава интензитетът на това излъчване. За да предпазим очите си максимално е необходимо да използваме слънчеви очила с филтър, предпазващ от ултравиолетовите лъчи.

Polaroid UV защита

Слънчевите очила Polaroid предлагат 100% защита срещу увреждащите UVA, UVB,UVC лъчи до 400 нм. и отговарят на всички международни стандарти за качество.

Как да увеличим сигурността си на пътя благодарение на слънчевите очила?

Отговорът е в поляризираните слънчеви очила Полароид. Всеки шофьор се е сблъсквал с неприятните отблясъци, които се получават от мократа пътна настилка или от отраженията на предното стъкло на автомобила. Освен, че дразнят окото, слънчевите отблясъци могат да бъдат причина и пътни произшествия поради незабелязване на различни обекти.

Употребата на поляризирани слънчеви очила може да намали риска от пътни инциденти, а понякога се оказва и решаваща за избягването им. Подобрената видимост дава възможност за по-бърза реакция, която в повечето случаи е от изключително значение. Вграденият в слънчевите очила поляризиращ филтър премахва опасните заслепяващи отблясъци от пътя и по този начин дава по-добра видимост, по-ярки и контрастни цветове, намалява натрупването на умора на очите по време на продължително кормуване.

защита срещу увреждащите UVA, UVB,UVC

Слънчевите очила Polaroid предлагат 100% защита срещу увреждащите UVA, UVB,UVC лъчи до 400 нм. и отговарят на всички международни стандарти за качество.

Нагоре