Технология

Плаките UltraSight™ са произведени с иновативната технология Thermofusion™ и са специално разработени за поляризираните слънчеви очила на Polaroid. Te са изградени от 9 функционални елемента. Основният елемент в конструкцията на плаката е поляризиращият филтър в средата. От двете му страни са два UV абсорбиращи слоя, които правят плаките гъвкави и удароустойчиви. Структурата на плаките завършва с повърхностен слой против надраскване.

Това са деветте функционални елемента на плаките UltraSight™

Технология Polaroid

Предимствата на които всеки може да се наслади:

Плаките UltraSight™ са най-продължително изпитваните от Polaroid Eyewear. В тях са съчетани високо ефикасен поляризиращ филтър с UV защита, удароустойчиви елементи и покритие против надраскване. Всеки, който ги носи може да се радва на виждане без отблясъци, перфектна видимост, UV защита и истинска стабилност - всичко това в едни удобни слънчеви очила.

1 Блокира почти 100% от отблясъците. Без изкривяване, без разтегляне. Почти перфектна видимост.
2 Виждане на цветовете точно и с невероятна яснота.
3 Премахват стреса на очите като допускат само полезната светлина да влезе в окото.
4 Радваш се на невероятна видимост, благодарение на високия контраст.
5 Изключително високо качество на виждането без изкривяване.
6 100% UV400 защита - Поляризираните плаки на Polaroid защитават очите от увреждащите UVA ,UBC и UVC
7 Плаките са тествани да издържат на удар и да защитават очите.Чудесни за спорт или за всеки ден. Сигурни, леки , по-достъпни от стъклените лещи.
8 Уникалното покритие против надраскване дава възможност да издържат ежедневната амортизация и да изглеждат като нови. Те са много по-трайни от всички традиционно направени плаки.
9 Нашите плаки са направени от екологични, рециклиращи се суровини.

 

Нагоре