За нас

МагазинМагазин Polaroid отваря врати през април 1999г, като фирмен магазин на ВИП Трейдинг ООД – официален представител на Polaroid за България от 1993г до 2017г. В магазинът се предлага ексклузивно цялата гама на Polaroid – слънчеви очила, фотоапарати за моментални снимки и консумативи за тях.

От 2006г, с навлизането на цифровата фотография, магазинът се специализира в продажба само на слънчеви очила. През 2008, на същия адрес е открит още един магазин, като и в двете помещения се предлага основно марката Polaroid – пълната гама нова колекция и outlet.

През годините се специализирахме в предлагането на реномирани марки за поляризирани слънчеви очила. При нас може да намерите пълната колекция на INVU и голяма част от колекцията на H.I.S. Също така предлагаме изработка на диоптрични очила със стъкла на Rodenshtok и рамки на Polaroid.

В началото на 2018г. имаме удоволствието да представим и първият в България фирмен магазин на швейцарската марка ултра поляризирани слънчеви очила INVU! Пълната колекция на едно място в магазина на бул. Патриарх Евтимий 10 в София!

Нагоре